Op vakantie naar Schotland met TravellingWELL.nl?

TravellingWELL.nl is een 1-vrouws reisorganisatie, die er naar streeft om voor iedere klant precies de juiste reis en een passend programma te vinden.

Wie is de vrouw achter TravellingWELL.nl?

Ik ben Tina Somberg-Buiks, drs. in de Engelse taal en literatuur, docente Engels en voormalig reisleidster voor SRC cultuurvakanties.

Sinds 1975 ben ik een zeer regelmatige bezoeker van Engeland, Wales,Schotland, Ierland, maar ook Alaska en Canada zijn landen, waar ik heel graag kom.

Onze reisorganisatieTravellingWELL.nl is gespecialiseerd in Schotland en de gebieden en steden, die ik beschreven heb ken ik als mijn broekzak, omdat ik er vaak geweest ben en nog steeds kom. Door de kennis van en het enthousiasme over het landschap, de natuur, de gebouwen, de musea, de kunst en cultuur te combineren ben ik in staat om gevarieerde Programma’s te maken, die veel mogelijkheden bieden voor de reiziger, die het vakantieland wat beter wil leren kennen.
De accommodatie adressen, die ik persoonlijk heb uitgezocht, zijn allemaal kleinschalig en de eigenaars zijn trots op hun Bed & Breakfast, Guest House, Hotel of Vakantiewoning en de streek waar zij wonen. Zij zullen u graag informatie geven en met raad en daad bijstaan als dat nodig zou zijn en u zeker laten voelen dat uw keuze voor hun accommodatie gewaardeerd wordt.

Ik zal alles doen wat in mijn mogelijkheden ligt om mijn slogan “Met een Programma van TravellingWELL.nl zit u ontspannen in uw (vakantie)vel!“ waar te maken en gebruik daarbij een werkwijze, die uniek is in de reiswereld.

Hoe werkt dat unieke systeem, waar u heel veel keus heeft?

  • U hebt al een overtocht en accommodatie geboekt in een bepaald gebied, maar wilt wel graag voorstellen van dagprogramma’s, routes, wandelingen etc. Kijk bij de TravellingWELL.nl Reisgidsen of er voor uw gebied één is. Stuur een mailtje, maak het bedrag over en na ontvangst van het verschuldigde bedrag ontvangt u de volledig bijgewerkte gekozen Reisgids per mail.
  • U zoekt in ons aanbod van ‘standaard’ reizen in Schotland en vindt er een reis, die u helemaal aanspreekt en die u zonder veranderingen wilt boeken. Neem contact met ons op en geeft ons uw gegevens en wij maken een offerte voor u met de prijs.
  • U hebt het aanbod bekeken en hebt wel een reis in een gebied gevonden, die u aanspreekt, maar u wilt toch wat veranderen qua programma en/of lengte. Neem contact met ons op, geef ons uw gegevens en vertel ons welke veranderingen u graag zou willen Wij passen de reis aan uw wensen aan en maken een bijpassende offerte met de prijs.
  • U hebt al een bepaald gebied in het hoofd, maar u kunt er geen passende reis bij vinden in het aanbod. Neem contact met ons op, vertel ons waar u graag naar toe wilt en wij stellen een geheel op maat gemaakte reis voor u op en sturen u een offerte met de prijs.
  • U bent op zoek naar een groepsreis maar dan wel met een kleine groep. We organiseren ieder jaar een aantal groepsreizen op bepaalde data. Kijk bij Vlieg/busreizen welke er dit jaar op het programma staan en meld u aan.
  • U wilt graag met een groepsreis of een cruise mee, die door een Britse organisatie waar wij mee samen werken wordt samengesteld. Vertel ons wat u zoekt en wij vinden de juiste reis voor u en sturen u een offerte en de prijs.

U kiest dus gewoon de optie die u het meeste aanspreekt: van alleen een TravellingWELL.nl Reisgids tot een helemaal op maat gemaakte (huwelijks) reis en allerlei mogelijkheden er tussen in.

En welke keuze u ook maakt, zelf nog iets regelen of helemaal niets regelen, u bent er altijd zeker van dat u ontspannen kunt genieten van uw welverdiende vakantie in het door u gekozen gebied.

Klik op www.travellingwell.nl om te zien wat we u allemaal aan kunnen bieden.

TravellingWELL.nl

www.travellingwell.nl
info@travellingwell.nl
Tel: +31 (0) 546 820459
GSM: +31 (0) 6 25105840
KvK: 08182530
Bank: 1109745
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL46INGB0001109745
BTW: NL071790305B01