Aanbiedingen

De lijsten met aanbiedingen zijn verplaatst naar onze webshop. Klik hieronder om in de webshop te komen.
(klik dan links op AANBIEDINGEN)

WEBSHOP

 

Er zijn nu veel meer plaatjes dan vroeger bij de artikelen geplaatst en er volgen meer!

Standaard rekent de webshop 7.- Euro als portokosten. Voor bedragen boven de 100.- Euro knijpen we een oogje dicht en worden de artikelen zonder kosten opgestuurd. (aanbiedingen uitgezonderd!) U kunt dan volstaan met het overmaken van het totaalbedrag minus de portokosten. Zendingen naar het buitenland zijn wat kostbaarder, dit wordt per geval bekeken, neemt u hiervoor contact met ons op.

Mocht u per toeval iets bestellen dat op hetzelfde moment door iemand anders wordt besteld dan bestaat de mogelijkheid dat het artikel is uitverkocht terwijl u dat op het scherm niet ziet. In een dergelijk geval nemen wij contact met u op om te overleggen of het artikel nog kan worden nabesteld. Als het helemaal tegen zit en wij moeten ‘nee’ verkopen, dan krijgt u uiteraard uw betaling retour gestort.

De verwerking van uw bestelling kan heel snel gaan. Betalingen via internetbankieren zijn soms binnen enkele minuten over en als wij daar de melding van hebben gaat het pakket soms dezelfde dag nog onderweg.

Helaas, door een oorzaak buiten onze macht, geeft de webshop op computers buiten Nederland de prijzen zonder BTW aan. Uiteraard moet deze wel berekend worden en moet u 21% bij de prijzen optellen.

Bitte aufpassen: Auserhalb der Niederlande kommt 21% MwSt dazu! Versandkosten mindestens 13.- Euro!

Please note: outside the Netherlands 21% VAT must be added! Transportkosts at least 13.- Euro.